Whirlpools

De warme weldaad van een whirlpool.

De warme weldaad van een whirlpool.

Geniet in een whirlpool van de warme weldaad van water. Hydrojets in de bodem en de wanden masseren uw lichaam van top tot teen. De combinatie van warmte en massage stimuleert de bloedsomloop en maakt stramme benen weer lenig. Last van reuma? Een whirlpool doet goed … en ontspant u na een dag vol stress. Lekker slapen daarna!

Een whirlpool op maat.

U bepaalt zelf de afmeting en vorm van uw whirlpool. We gieten het bad ter plaatse in beton voorzien van het aantal hydrojets, precies zoals u dat wilt. De afwerking van binnen- en buitenwanden? Ook daar kiest u het materiaal, bijvoorbeeld polyester, tegels of mozaïeksteentjes. Zelfs de zitelementen maken we – letterlijk – op uw maat in drukvast isolatiemateriaal. Resultaat: de whirlpool past perfect bij uw interieur, de sfeer van uw tuin én uzelf.

Whirlpool: los of ingebouwd?

Kiest u voor een losstaande, ergonomisch uitgebalanceerde whirlpool uitgevoerd in acrylaat en afgewerkt met een duurzame houten omkasting? Of wilt u dat we de whirlpool in het binnen- of buitenzwembad integreren?
Dat kan perfect, want er is maar één filtersysteem nodig. Zwembad en massagebad in één geheel … dat oogt bijzonder mooi.

Interesse om met ons te werken?

U droomt van een prachtig buitenzwembad. Laat ons uw project horen en wij begeleiden u in uw zoektocht naar het perfecte zwembad.

Rotrix Zwembaden

Rotrix Zwembaden

Contacteer Ons

Adres:
Sint-Janstraat 8
2323 Wortel

Telefoonnummer: +32 3 314 85 18

2 + 2 =

Ontwerp door Gert De Vos | © 2017. Rotrix Zwembaden. Alle rechten voorbehouden.