Binnenzwembaden

Een binnenzwembad biedt een heel jaar zwemplezier.

Binnenzwembad biedt heel jaar zwemplezier

Kan zwemmen alleen als de zon schijnt? Dankzij een binnenzwembad duikt u elke dag van het jaar in het aangename water. En zelfs als het mooi weer is, geniet u van het uitzicht naar buiten.

Binnenzwembad in elke gewenste vorm

Bij Rotrix Zwembaden construeren we uw binnenzwembad volgens de traditionele bouwkundige werkwijze, zodat u niet afhankelijk bent van vorm of afmeting. Uw zwembad is precies op maat ontworpen en wordt volgens uw wensen en ideeën afgewerkt.

Afwerking binnenzwembad altijd stijlvol.

Maak uw keuze voor de afwerking van uw binnenzwembad. Kiest u een sobere, stijlvolle afwerking in hoogwaardig polyester of folie, afgeboord met blauwe hardsteen? Of gaat u voor een exclusieve uitvoering met kleurrijke tegels of decoratieve motieven in mozaïek? Uw binnenzwembad reflecteert uw smaak.

Ontvochtiging binnenzwembad

Als we een binnenzwembad plaatsen, doen we dat goed. U bent altijd zeker van een ontvochtigingsinstallatie én een dampdichte bekleding. Die zorgt ervoor dat de onzichtbare dampspanning de constructie niet kan aantasten en vrijwaart u van latere vochtschade.

 

Overloop, onderloop of skimmers

U kunt kiezen uit verschillende systemen om het water te laten aflopen.

  • Binnenbad met overloopsysteem: het waterpeil staat tot aan de rand, zodat het bad optimaal geïntegreerd wordt in het geheel. Het water loopt over de hele omtrek over de boordstenen via een goot naar de filterinstallatie. Door dit systeem wordt het oppervlaktevuil snel afgevoerd.
  • Binnenbad met onderloopsysteem: zelfde visueel effect, maar het water vloeit af in een goot onder de boordstenen.
  • Binnenbad met skimmers of watervangers: het waterpeil staat ongeveer 8 tot 12 cm onder de rand van het bad, afhankelijk van de dikte van de boordsteen.
Interesse om met ons te werken?
U droomt van een prachtig buitenzwembad. Laat ons uw project horen en wij begeleiden u in uw zoektocht naar het perfecte zwembad.

Rotrix Zwembaden

Rotrix Zwembaden

Contacteer Ons

Adres:
Sint-Janstraat 8
2323 Wortel

Telefoonnummer: +32 3 314 85 18

10 + 13 =

Ontwerp door Gert De Vos | © 2017. Rotrix Zwembaden. Alle rechten voorbehouden.